Zoeken!

Zuwe Hofpoort Ziekenhuis als werkgever

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden is een modern ziekenhuis met een gastvrije uitstraling. Onze ruim 1200 gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers en meer dan 100 specialisten op ieder vakgebied staan dagelijks klaar om onze patiënten de service en deskundige zorg te verlenen die zij nodig hebben. Op bijna alle terreinen is specialistische kennis aanwezig.

 

Fusie St. Antonius Ziekenhuis

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is op 1 januari 2016 gefuseerd met het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht.  In de komende twee jaar worden beide organisaties geleidelijk verder geïntegreerd. De belangrijkste aanleiding voor deze fusie is het realiseren van kwaliteitsverbeteringen door complexe zorg te concentreren en basiszorg te spreiden. Het Zuwe Hofpoort verwacht door verdere samenwerking de kwaliteit van de zorg verder te kunnen verbeteren en de toegankelijkheid van de zorg voor de regio West-Utrecht te kunnen blijven waarborgen. Het St. Antonius verwacht door de samenwerking zich nog beter en verder te kunnen ontwikkelen in de topklinische supra regionale zorg met speerpunten op het gebied van hart- en vaat-, long- en kankerzorg.

 

Het St. Antonius Ziekenhuis

Met ruim 5.000 medewerkers is het St. Antonius Ziekenhuis het grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland en het levert topklinische zorg. Ambitie, excellentie en gastvrijheid gaan hand in hand. Werken in dit ziekenhuis betekent dat je verantwoordelijkheid draagt en dat initiatief op prijs wordt gesteld. In 2016 is het St. Antonius voor de negende keer op rij door het onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever.

 

Wat betekent deze fusie voor jou?

Werken in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis betekent dat je een arbeidsovereenkomst aangaat met het St. Antonius Ziekenhuis. Je werkplek is de locatie Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Deel uitmaken van het St. Antonius Ziekenhuis, betekent ontwikkelingskansen en opleidingsmogelijkheden voor jou. Wij vinden namelijk persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk.

 

Afhankelijk van je functie en de afdeling blijf je ook in de toekomst werken op de locatie Zuwe Hofpoort Ziekenhuis Woerden of ga je na verloop van tijd werken op de locatie Nieuwegein of Utrecht of op een van onze buitenpoli’s.

 

Prettig werkklimaat

Zowel in het Zuwe Hofpoort als in het St. Antonius kun je als (zorg)professional je werk doen op een plezierige manier. Je werkt in een inspirerende en prettige werkomgeving waarin je je snel thuis voelt. Werken bij onze organisatie betekent dan ook dat je verantwoordelijkheid mag dragen, initiatief op prijs wordt gesteld, we jou goede arbeidsvoorwaarden bieden en er volop ruimte is om je verder te ontwikkelen. We hebben oog voor een goede balans tussen werk en privé en flexibel of parttime werken behoort vaak tot de mogelijkheden.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.