Zoeken!

Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is aangesloten op ZorgDomein. U kunt als verwijzer vanuit uw huisarts informatiesysteem digitaal uw patiënten naar het Hofpoort Ziekenhuis verwijzen. U kunt verwijzen naar de locatie in Woerden, maar ook de locaties Mijdrecht en Zorgpoort Leidsche Rijn worden getoond in ZorgDomein.


De toegangstijd die wordt weergegeven in ZorgDomein, wordt wekelijks (op maandagochtend) aangepast. Dit doen wij volgens de landelijke richtlijn. Naarmate de week vordert, neemt de kans toe dat de werkelijke toegangstijd afwijkt van de getoonde toegangstijd in ZorgDomein. 


Om de werkprocessen tussen zorgverleners uit de eerste en de tweede lijn goed af te stemmen en goed inzichtelijk te maken, worden steeds vaker werkafspraken ontwikkeld en weergegeven in procesbeschrijvingen. Werkafspraken worden besproken en vastgesteld door de contactcommissie (huisartsen en specialisten).


Voorafgaand aan een aantal onderzoeken is afgesproken dat huisartsen met hun patiënt de contra-incdicaties MRI doornemen.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.