Zoeken!

Zorgaanbieders

Bent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden in de snelgroeiende wijk Leidsche Rijn? Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft speciaal voor zorgaanbieders in Zorgpoort Leidsche Rijn op de 1e etage flexibele spreek/behandelkamers te huur. De locatie is zeer centraal midden in winkelcentrum Vleuterweide aan de Middenburcht 98-116.

 

Eerste en tweedelijnszorg

In Zorgpoort Leidsche Rijn wordt eerste- en tweedelijnszorg laagdrempelig en dicht bij de patiënt aangeboden. Kernwoorden van het serviceconcept zijn: gastvrij, dichtbij, laagdrempelig, goed bereikbaar en snel toegankelijk. De locatie is multifunctioneel ingericht, zodat door meerdere zorgaanbieders gebruik gemaakt kan worden van dezelfde ruimte. De ontvangst en wachtruimte is voor alle partijen centraal gesitueerd.

 

Poliklinieken en onderzoeken

De poliklinieken van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis bevinden zich op de tweede etage. Patiënten kunnen hier snel terecht voor consulten en kleine verrichtingen. Ook kunnen patiënten zonder afspraak binnenlopen voor bloedafname. Daarnaast zijn er diverse andere zorgverleners (huisartsenpraktijk, diëtist, etc.) gevestigd in Zorgpoort Leidsche Rijn.


Partners gezocht

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis zoekt partners uit de eerste lijn die gezamenlijk een multidisciplinair zorgconcept en specifieke zorgarrangement willen neerzetten, gericht op de bewoners van deze jonge wijk. Zoekt u een praktijkruimte die goed bereikbaar en toegankelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met T 030 666 84 08.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.