Zoeken!

Huisartsenpost

De Huisartsenpost (HAP) Primair is gevestigd in de Zorgpassage van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Bij binnenkomst via de hoofdingang, vindt u de HAP aan uw rechterhand. De HAP deelt de ingang met de Spoedeisende Hulp, maar hebben beiden een eigen wachtkamer. U moet altijd vooraf bellen of u langs kunt komen: 0900 - 4701470.

 

  • Huisartsenpost Woerden is op werkdagen open van 17.00 - 23.30 uur en in de weekenden en op feestdagen van 08.00 - 23.30 uur.
  • Tussen 23.30 en 08.00 uur is Huisartsenpost Woerden gesloten en kunnen patiënten terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn, Soestwetering 1 in Utrecht.

 

Meer en andere informatie hierover vindt u op de website van Primair.

Uw huisarts is de zorgverlener bij uitstek als u met spoed medisch advies nodig heeft. U neemt dan contact op met uw eigen huisarts of buiten kantooruren met de huisartsenpost.

 

Heeft u direct medische hulp nodig, dan kunt u rechtstreeks (zonder verwijzing van de huisarts) bij de SEH terecht. Onze Spoedeisende Hulp is dagelijks geopend van 7.30 tot 23.30 uur. Voor spoedzorg in de nacht (van 23.30 tot 7.30 uur) wordt u geholpen op de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of Nieuwegein. Dit kan bijvoorbeeld als u gewond raakte bij een ongeval en er sprake is van acuut letsel. Of als uw gezondheidstoestand het niet toelaat om te wachten op de huisarts. U belt dan 112.

 


Vanaf 1 juni is onze Spoedeisende Hulp open van 7.30 tot 23.30 uur. Voor spoedzorg in de nacht (van 23.30 tot 7.30 uur) wordt u vanaf 1 juni geholpen op de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of Nieuwegein. Dit doen we, omdat we gemiddeld slechts twee patiënten per nacht op de Spoedeisende Hulp in Woerden behandelen. Hier is echter een volledige Spoedeisende Hulp-bezetting voor nodig. Door personeelstekort in de zorg is die bezetting in de nacht niet meer te organiseren en richten we vanaf 1 juni de spoedzorg anders in. De Huisartsenpost in Woerden hanteert al langer deze openingstijden, deze gelden vanaf 1 juni ook voor de Spoedeisende Hulp.

 


gevel hoofdingang_doelgroep
Route naar het ziekenhuis

Hier vindt u de route naar het ziekenhuis. 

 

De bezoektijden van het ziekenhuis zijn verschillend, hier vindt u meer informatie over de bezoektijden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.