Zoeken!

Uw huisarts is de zorgverlener bij uitstek als u met spoed medisch advies nodig heeft. U neemt dan contact op met uw eigen huisarts of buiten kantooruren met de huisartsenpost.

 

Heeft u direct medische hulp nodig, dan kunt u rechtstreeks (zonder verwijzing van de huisarts) 24 uur per dag en 7 dagen per week bij de SEH terecht. Bijvoorbeeld als u gewond raakte bij een ongeval en er sprake is van acuut letsel. Of als uw gezondheidstoestand het niet toelaat om te wachten op de huisarts. U belt dan 112.

 


Huisartsenpost

De Huisartsenpost (HAP) Primair is gevestigd in de Zorgpassage van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Bij binnenkomst via de hoofdingang, vindt u de HAP aan uw rechterhand. De HAP deelt de ingang met de Spoedeisende Hulp, maar hebben beiden een eigen wachtkamer. U moet altijd vooraf bellen of u langs kunt komen: 0900 - 4701470.

 

  • Huisartsenpost Woerden is op werkdagen open van 17.00 - 23.30 uur en in de weekenden en op feestdagen van 08.00 - 23.30 uur.
  • Tussen 23.30 en 08.00 uur is Huisartsenpost Woerden gesloten en kunnen patiënten terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn, Soestwetering 1 in Utrecht.

 

Meer en andere informatie hierover vindt u op de website van Primair.

gevel hoofdingang_doelgroep
Route naar het ziekenhuis

Hier vindt u de route naar het ziekenhuis. 

 

De bezoektijden van het ziekenhuis zijn verschillend, hier vindt u meer informatie over de bezoektijden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.