Zoeken!

Werkwijze

De werkwijze op de Spoedeisende Hulp

Er zijn vijf behandelkamers en de afdeling is iedere dag tussen 7.30 en 23.30 uur geopend. U wordt ontvangen aan de inschrijfbalie, waar een verpleegkundige de gegevens opneemt. Daarna gaat u, naar gelang uw klachten, rechtstreeks naar de behandelkamer of naar de wachtkamer. Er kunnen meerdere patiënten op de SEH liggen of met de ambulance binnen gebracht worden.

 

De wachttijd wordt zoveel mogelijk bepaald op volgorde van urgentie, wanneer dit niet aan de orde is dan wordt u behandeld op volgorde van binnenkomst. U krijgt een kleurcodekaart na aanmelding. Wanneer de patient op de behandelkamer ligt, kunnen er tegelijkertijd onderzoeken in gang gezet worden zoals laboratoriumonderzoek en rontgenonderzoek.

 

Een bezoek aan de SEH kan een opname op de verpleegafdeling van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis inhouden. Soms kunt u gewoon weer naar huis, met een vervolgafspraak bij de polikliniek of de huisarts.

 

Moet u in de nacht naar de SEH? Bekijk hier de route naar het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht.

 

Meer informatie

Zie voor meer informatie onze webpagina Spoed.

 

Samenwerking met de Huisartsenpost

De afdeling Spoedeisende Hulp zit samen met de Huisartsenpost in één gebouw. U ziet het bord Spoedeisende Hulp / Huisartsenpost direct op de gevel van het gebouw op het voorplein. U komt binnen bij de gezamenlijke ontvangstbalie en meldt u of voor de Spoedeisende Hulp, of voor de huisartsenpost. Ook is er een gezamenlijke wachtruimte. U wordt door de verpleegkundige binnengeroepen in de behandelruimte waar u moet zijn.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.