Zoeken!

Orthopedie

Orthopedie St. Antonius Ziekenhuis in Woerden

Vanaf 1 juli 2017 kunt u terecht bij de polikliniek Orthopedie in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. De nieuwe polikliniek zit naast de Fysiotherapie en biedt een compleet aanbod aan orthopedische zorg. De orthopedisch chirurgen van het St. Antonius Ziekenhuis zijn onder meer gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten, sportletsels, bijvoorbeeld aan meniscus of kniebanden, gewrichtsklachten en het plaatsen en reviseren van heup- en knieprotheses. Voor deze aandachtsgebieden, waarvoor zij een zogenoemd ‘center of excellence’ zijn, komen patiënten uit het hele land naar het St. Antonius. Patiënten kunnen bij de orthopeden ook terecht met bijvoorbeeld klachten aan de voet (voorvoet) en hand- en polsklachten.

 

Polikliniek in Woerden

Samen met fysiotherapeuten vinden gecombineerde spreekuren plaats voor het stellen van de juiste diagnose en het geven van een compleet behandeladvies. Ook bij de revalidatie na een operatie wordt nauw samengewerkt tussen de orthopeden en de fysiotherapeuten.

 

Operaties en ziekenhuisopnames van patiënten vinden plaats in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Voor de controles en de nazorg kunnen patiënten in Woerden terecht.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel T 088 320 23 00 Orthopedie St. Antonius Ziekenhuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.