Zoeken!

Orthopedie

Nieuw: Orthopedie St. Antonius Ziekenhuis in Woerden

Vanaf 1 juli 2017 kunt u terecht bij de polikliniek Orthopedie in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. De komst van de polikliniek, die vijf dagen per week geopend is, is een gevolg van de fusie van het Zuwe Hofpoort met het St. Antonius Ziekenhuis.

 

De polikliniek biedt een compleet aanbod aan orthopedische zorg. De orthopedisch chirurgen van het St. Antonius Ziekenhuis, die invulling geven aan de polikliniek, zijn onder meer gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten, sportletsels, bijvoorbeeld aan meniscus of kniebanden, gewrichtsklachten en het plaatsen en reviseren van heup- en knieprotheses. Voor deze aandachtsgebieden, waarvoor zij een zogenoemd ‘center of excellence’ zijn, komen patiënten uit het hele land naar het St. Antonius. Patiënten kunnen bij de  orthopeden ook terecht met bijvoorbeeld klachten aan de voet (voorvoet) en hand- en polsklachten.

 

Polikliniek in Woerden

De nieuwe polikliniek in het Zuwe Hofpoort komt naast de fysiotherapie. Samen met fysiotherapeuten vinden gecombineerde spreekuren plaats voor het stellen van de juiste diagnose en het geven van een compleet behandeladvies. Ook bij de revalidatie na een operatie wordt nauw samengewerkt tussen de orthopeden en de fysiotherapeuten.

Operaties en ziekenhuisopnames van patiënten vinden plaats in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Voor de controles en de nazorg kunnen patiënten gewoon in Woerden terecht.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel T 088 320 2300 (Orthopedie St. Antonius Ziekenhuis).

Let op: Vooralsnog zijn de afspraken in Nieuwegein en/of Utrecht. Vanaf juli kunt u ook in Woerden terecht op de polikliniek.

 

Orthopedische zorg in de regio Woerden

Orthopedische zorg in de regio Woerden

 

 

Orthopedie Sint Maartenskliniek in Woerden

De Sint Maartenskliniek biedt zorg voor patiënten met aandoeningen op het gebied van orthopedie en reumatologie. U vindt de polikliniek Orthopedie op de begane grond van het Zuwe Hofpoort (ingang tegenover de liften).

 

Bezoektijden Sint Maartenskliniek Woerden

De bezoektijden op verpleegafdeling Orthopedie zijn dagelijks van 15.00 tot 20.00 uur.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel T 0348 42 78 00.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.