Zoeken!

Aanmelden voor Mammamonitor

De patiënt staat bij ons centraal. Alleen als u tevreden bent, kunnen wij zeggen dat wij ons werk goed gedaan hebben. Het mammacareteam wil graag weten wat de ervaringen van onze patiënten zijn. Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen aan de Mammamonitor. Dit landelijk (anoniem) patiënten tevredenheidsonderzoek is ontwikkeld door Borstkanker Vereniging Nederland (BVN). Na aanmelding krijgt u, afhankelijk van uw zorgproces, één of twee vragenlijsten toegestuurd per mail. Met uw antwoorden kunnen wij onze zorg rondom borstkanker steeds verder verbeteren.

 

Aanmelden voor het tevredenheidsonderzoek Mammamonitor

 

 

Wat doen wij met de resultaten:

  • Enkele patiënten gaven aan dat de spanning extra toeneemt als zij voor een uitslag komen en moeten wachten op deze afspraak. Het spreekuur is nu nog beter ingericht om de afspraak op tijd de laten plaatsvinden.
  • Als er iets wijzigt in de informatie voor patiënten, dan passen wij dit direct aan. De meest actuele patiënteninformatie vindt u altijd bij folders en interessante links.
  • Voorheen was er geen spreekuur op vrijdag. Op verzoek van patiënten hebben wij onze werkroosters aangepast. U kunt nu alle werkdagen terecht bij een  mammachirurg of verpleegkundig specialist.

 

Door uw deelname aan de Mammamonitor kunt u ons helpen om onze zorg rondom borstkanker nog beter af te stemmen op de wensen van patiënten. Wij stellen uw medewerking aan dit tevredenheidsonderzoek zeer op prijs.

 

Aanmelden voor het tevredenheidsonderzoek Mammamonitor

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor het tevredenheidsonderzoek Mammamonitor. Op het door u ingevulde mailadres ontvangt u, afhankelijk van uw zorgproces, één of twee vragenlijsten toegestuurd va Borstkanker Vereniging Nederland (BVN).


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.