Zoeken!

Waar u gaat bevallen hangt af van de begeleiding die u tijdens uw zwangerschap heeft gehad.


En dan is het zover. Het moment waar u al maanden naar toe geleefd heeft. Er bestaat een grote variatie in wat een ‘normale’ bevalling heet te zijn. Iedere vrouw zal dat anders ervaren. Heb vertrouwen in uzelf en in ons. Probeer het over u heen te laten komen en niet van tevoren alles te willen plannen. Het verloop van een bevalling laat zich namelijk zo moeilijk voorspellen.


Een bevalling gaat met pijn gepaard. Doorgaans is die pijn goed te verdragen al zal iedere barende wel momenten kennen waarin ze het even niet meer zien zitten. Veranderen van houding en een opbeurend gesprek kan weer energie geven. Een warm bad biedt in veel gevallen voldoende verlichting. Het personeel op de kraamsuite zal u ondersteunen en tips geven om de weeën op te vangen. Soms echter is dat alles niet voldoende en is er medicamenteuze pijnstilling nodig.


Om de gezondheid van u en de baby goed in de gaten te houden vinden er diverse onderzoeken plaats.


Soms is het nodig weeën stimulerende middelen toe te dienen. Hiervoor zijn verschillende redenen en middelen. Er kunnen medische redenen zijn om een bevalling in te leiden en niet op het spontane begin te wachten. Ook kan er gekozen worden voor een keizersnede


beschuitmetmuisjes_testimonial
Bezoek

Bij een geboorte hoort bezoek, als u bezoek wilt ontvangen dan kunnen zij terecht van 10.00 - 12.00 uur en van 15.00 - 20.00 uur.

 

Een leuke e-card sturen?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.