Zoeken!

Eerste afspraak en voorbereiding

Afspraak maken

Uw huisarts schat in of het Bekkenbodemcentrum Woerden u kan helpen met uw klachten. Na verwijzing van de huisarts kunt u een afspraak maken via de polikliniek Urologie T 0348 42 7898.

 

Eerste afspraak en voorbereiding

De eerste afspraak is een telefonische afspraak met de continentieverpleegkundige om het juiste zorgtraject vast te stellen. Ter voorbereiding op deze telefonische afspraak krijgt u thuis een vragenlijst en een zogenaamde plaslijst toegestuurd. Wij vragen u om deze thuis in te vullen/bij te houden en uiterlijk drie dagen voor de telefonische afspraak met de continentieverpleegkundige weer retour te sturen.

 

Tijdens de eerste afspraak neemt de continentieverpleegkundige de ingevulde vragenlijst met u door en bespreekt met u welke afspraakcombinatie het beste past bij uw persoonlijke klachten. Dit kan een consult zijn met alleen de gynaecoloog of uroloog, maar ook een combinatieafspraak met zowel de uroloog, gynaecoloog als de bekkenbodemfysiotherapeut.

 

Het komt vaak voor dat patiënten last hebben van meerdere klachten tegelijk in hetzelfde gebied. Dan kan het zo zijn dat u wordt doorverwezen naar proctoloog/chirurg. Lees hier meer informatie over proctoloog/chirurg.

 

Vervolgafspraak

Wij streven ernaar om alle vervolgafspraken en onderzoeken op dezelfde dag plaats te laten vinden.

 

Vragen

Heeft u vragen over het invullen van de vragenlijst of moeite met het invullen van de vragenlijst dan kunt u op maandag en donderdag telefonisch contact opnemen met de continentieverpleegkundigen via T 0348 42 7842. De continentieverpleegkundigen zijn ook per e-mail bereikbaar via continentieverpl@zuwehofpoort.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.