Zoeken!

Door de behandeling tegen kanker kan het zijn dat u zich niet fit voelt. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid. Of het lukt misschien niet om uw dagelijkse activiteiten op te pakken. Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na de kankerbehandeling organiseren wij op 4 mei en 18 mei 2017 van 11.00 tot 12.30 uur twee informatiebijeenkomsten.

 


Elke 2e en 4e dinsdag van de maand organiseren wij rondleidingen op de afdeling Verloskunde en in Geboortecentrum Woerden. Het is noodzakelijk om u vooraf in te schrijven. Tijdens deze rondleiding laat een verpleegkundige u onze comfortabele, huiselijke kraamsuites zien. In een kleine groep krijgt u informatie en kunt u uw vragen stellen over bevallen in het ziekenhuis. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan Geboortecentrum Woerden. De totale rondleiding duurt ca. 60 minuten.

 


Samen met de stichting Hersenletsel organiseren wij een informatie-ochtend op de Dag van de Beroerte.

U kunt op 9 mei 2017  van 09.00 tot 12.00 uur  terecht voor informatie over het voorkomen en het herkennen van een beroerte.

   

De Europese Dag van de beroerte is een  jaarlijks initiatief van de Stichting Hersenletsel.

  

 


Op woensdag 10 mei is er in de Grote Zaal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden van 19.30 tot 21.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over AD(H)D-medicatie bij kinderen. Kinderartsen Joost de Bie en Wim Verwijs van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en St. Antonius Ziekenhuis geven onder andere uitleg over het effect van de AD(H)D-medicatie op kinderen. Aansluitend is er ruim gelegenheid om vragen te stellen. De avond is bedoeld voor ouders van kinderen met AD(H)D en andere (professioneel) geïnteresseerden.

 


Hoe kan ik huidkanker zo goed mogelijk voorkomen? Hoe herken ik verdachte (moeder)vlekjes en andere plekjes? Wanneer ga ik naar de huisarts?

 

Rond de zomertijd is aandacht voor veilig zonnen om zo huidkanker te voorkomen heel belangrijk. Om die reden staat er in de Centrale Hal een Informatiestand over veilig zonnen en huidkanker. Hier vindt u foldermateriaal en er draait een presentatie. Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met een kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat ophalen bij de Informatiebalie of hier downloaden. Lever de kleurplaat voor 30 juni 2017 in.

 


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.