Zoeken!

Door de behandeling tegen kanker kan het zijn dat u zich niet fit voelt. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid. Of het lukt misschien niet om uw dagelijkse activiteiten op te pakken. Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na de kankerbehandeling organiseren wij op 4 mei en 18 mei 2017 van 11.00 tot 12.30 uur twee informatiebijeenkomsten.

 


Elke 2e en 4e dinsdag van de maand organiseren wij rondleidingen op de afdeling Verloskunde en in Geboortecentrum Woerden. Het is noodzakelijk om u vooraf in te schrijven. Tijdens deze rondleiding laat een verpleegkundige u onze comfortabele, huiselijke kraamsuites zien. In een kleine groep krijgt u informatie en kunt u uw vragen stellen over bevallen in het ziekenhuis. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan Geboortecentrum Woerden. De totale rondleiding duurt ca. 60 minuten.

 


Speciaal voor vrouwen met kanker organiseert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis workshops Look Good .. Feel Better. U kunt zich aanmelden voor:

  • maandag 12 juni 2017  
  • maandag 18 september 2017
  • maandag 13 november 2017        

 

 

 


Iedere vrijdag worden kinderen en hun ouders (of begeleider) voorbereid op hun dagopname in het ziekenhuis, voor ingrepen aan bijv. keel, neus- en oor of andere niet acute chirurgische ingrepen. De voorlichting is individueel of in kleine groepen.