Zoeken!

Parkeren

 

Betaald parkeren

Parkeren kan bij het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis voor de deur. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft een systeem van betaald parkeren.

 

Bij het oprijden van het terrein trekt u een kaartje, waarna de slagboom opent en u het terrein op kunt rijden. Wanneer u weer vertrekt kunt u betalen bij een van de betaalautomaten in de centrale hal bij de hoofdingang en bij de ingang aan de achterzijde van het ziekenhuis. Na de betaling heeft u 15 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

 

Kortingsregeling parkeren

Voor patiënten/bezoekers die het ziekenhuis vaak bezoeken, heeft het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis een speciale kortingsregeling. Op de afdeling kunt u navragen of u in aanmerking komt voor de kortingsregeling. Ook is het mogelijk om bij de receptie een dagkaart van € 6,00 te kopen waarmee u (binnen 24 uur) onbeperkt in- en uit kunt rijden.

 

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Op vertoon van uw mindervalidenkaart op de voorruit, kunt u betaald parkeren op de mindervalidenparkeerplaatsen vooraan op het terrein, nabij de hoofdingang.

 

Halen en brengen

Bent u slecht ter been of een rolstoelgebruiker, dan kunt u voor de ingang in- en uitstappen. Binnen 20 minuten kan de bestuurder het terrein kosteloos verlaten met de parkeerkaart.

 

Algemene parkeervoorwaarden

Het gebruik van de parkeervoorziening en fietsenstalling is geheel voor eigen risico. Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke vorm dan ook. Voor uw en onze veiligheid houden wij toezicht door middel van camera’s. De algemene parkeervoorwaarden van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis zijn van toepassing. Inzage van de algemene parkeervoorwaarden is mogelijk bij de receptie.

 

Voor meer informatie kunt u hier onze folder Parkeren downloaden.

gevel hoofdingang_doelgroep_startpagina
Parkeertarieven

Het tarief voor het betaald parkeren is € 2,00 voor het eerste uur. Daarna bedraagt het tarief € 0,50 per 30 minuten. Het maximumtarief per dag is

€ 6,00.

 

Als u het terrein binnen 20 minuten verlaat hoeft u niet eerst naar de betaalautomaat, u kunt kosteloos weer uitrijden.

 

 

 

lees meer lees meer