Zoeken!

Multimedia

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis biedt patiënten extra service met de multimediaterminal aan bed. Hiermee bent u voorzien van een zeer geavanceerd systeem, waarmee u gebruik kunt maken van:

 

  • televisie
  • telefoon
  • radio
  • internet

 

Om gebruik te kunnen maken van televisie, telefoon, radio en internet middels de multimediaterminal dient u een huurcontract in te vullen. Een huurcontract is beschikbaar op de verpleegafdeling van uw opname. U kunt het huurcontract ook downloaden, printen, invullen en meenemen bij uw opname en afgeven aan de verpleegkundige.

Als u tussentijds wijzigingen wilt aanbrengen in uw huurcontract, dan kunt u dit door middel van een mutatieformulier aangeven. Dit formulier is ook verkrijgbaar op de verpleegafdeling.

 

Binnen een uur aangesloten!

Binnen een uur na het inleveren van het huurcontract bent u aangesloten. U ziet dan op het scherm van de terminal het telefoonnummer verschijnen waarop u gedurende uw verblijf bereikbaar bent. Het ziekenhuis kan omwille van het garanderen van privacy geen telefoonnummers doorgeven.

 

Tariefstelling

Voor het aansluiten wordt een éénmalig bedrag in rekening gebracht van € 2,00. 

 

Bij de afdeling Dagbehandeling is het gebruik van de televisie gratis.

 

Services                     

Daghuur

Tarief per dag

(van 11.00 uur

tot 11.00 uur)        

Tarief per eenheid

Radio

gratis

 

Servicepagina's

gratis

 

Televisie

€ 2,50

(bij een verblijf langer

dan 14 dagen 40% korting)

 

Telefoon

gratis

€ 0,12 per tik (uitgaand)

€ 0,00 per tik (inkomend)

Internet

€ 1,50

(bij een verblijf langer

dan 14 dagen 40% korting)

 

Hoofdtelefoon

(na gebruik uw eigendom)

gratis

 

 

Betaling via automatische incasso

Voor de betaling van de services wordt gebruik gemaakt van een automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt binnen 30 dagen na de laatste huurdag automatisch geïncasseerd. Na ontslag uit het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis kan aan de balie van de afdeling een gedetailleerd rekeningoverzicht van het persoonlijk verbruik worden aangevraagd.

 

 

Gebruik van mobiele telefoon

Wij vragen u vriendelijk als u gebruik maakt van uw mobiele telefoon om rekening te houden met eventuele geluidsoverlast. Hiermee respecteert u de rust op de afdeling en de privacy van andere patiënten.

 

WiFi 

Het is ook mogelijk om vanuit uw bed gebruik te maken van uw eigen laptop met een gratis draadloze WiFi internetverbinding. Voor meer informatie en de gebruiksvoorwaarden kunt u hier klikken. Wij vragen u vriendelijk om bij het gebruik van WiFi rekening te houden met eventuele geluidsoverlast.