Zoeken!

Maaltijden

Lekker eten in het Zuwe hofpoort Ziekenhuis? Dat kan! Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis serveert drie maaltijden per dag. Deze maaltijden worden met de grootste zorg voor u bereid in onze eigen keuken door Zuwe Culinair. Ook komen wij drie keer per dag langs met koffie/thee of limonade.

 

De maaltijden worden gebracht tussen:

 

  • 7.30 - 8.30 uur - ontbijt
  • 12.00 - 13.00 uur - lunch
  • 17.00 - 17.30 uur - diner*

 

*Bij het diner heeft u de keuze tussen meerdere soorten vlees, groenten en aardappelen of rijst. U kunt tot aan het begin van de middag kiezen welke warme maaltijd u 's avonds wilt eten.

 

Eten in het restaurant

Sinds enige tijd bieden wij de patiënten van de afdeling Oost 2 (Chirurgie) de mogelijkheid om de warme maaltijd in het restaurant te gebruiken. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld samen met uw famlieleden te eten. U kunt dit op de afdeling aangeven en ontvangt dan een voucher voor een standaard warme maaltijd van de dag in het restaurant. Met deze voucher kunt u de maaltijd afrekenen.

 

Ook heeft u de mogelijkheid om extra of een andere maaltijd te kiezen tegen bezoekersprijzen, het bedrag wat op de voucher staat wordt dan in mindering gebracht van de totaalprijs. Voorwaarde is wel dat u zelf naar het restaurant kunt gaan wat gevestigd is in de centrale hal op de begane grond.

 

Verjaardagsmenu

Als u in het ziekenhuis ligt op de dag dat u jarig bent, probeert Zuwe Culinair er toch iets feestelijks van te maken. Wij bieden onze jarige patiënten daarom een speciaal verjaardagsmenu aan. De jarige mag kiezen uit luxe(re) gerechten en kan ook een gast laten mee-eten.

 

Gratis krantje bij het ontbijt!

Als patiënt krijgt u in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis een gratis ochtendkrant bij het ontbijt.