Zoeken!

Internet/WiFi

Internetkiosk

Voor patiënten en bezoekers heeft het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis een Internetkiosk. Daar kunt u gratis gebruik maken van computers met een internetverbinding. De kiosk bevindt zich achter het Patiëntenservicebureau/informatiebalie in de centrale hal van het ziekenhuis.

 

Regels
  • Het gebruik van de computer is toegestaan voor algemene informatieve doeleinden, zoals opzoeken patiënteninformatie, telebankieren, mail checken of contact houden met het thuisfront.
  • Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven informatie op te zoeken, kunt u maximaal een half uur (aansluitend) gebruik maken van de computer.
  • De medewerkers van het Patiëntenservicebureau (ook wel Infobalie genoemd) houden toezicht op het gebruik van de computer en kunnen u daarbij ondersteunen. Zij zijn op werkdagen aanwezig tussen 08.30 - 16.30 uur.
  • Kinderen vanaf 12 jaar mogen ook informatie opzoeken. Het is niet de bedoeling dat er spelletjes op gespeeld worden.
  • Ongewenste informatie is zoveel mogelijk geblokkeerd op de computer. Mocht u op een of andere manier hiermee toch geconfronteerd worden, meldt dit dan zo snel mogelijk aan de infobalie of, indien gesloten, aan de hoofdreceptie.
  • Het is niet toegestaan eten of drinken te nuttigen achter de computer, hiervoor kunt u terecht in het restaurant.

 

Gebruiksaanwijzing
  • De computer staat standaard ingesteld op http://www.zuwehofpoort.nl/. U kunt de computer activeren door op de toets met het ‘muisje' (rechtsboven) te klikken. Er is geen losse muis aanwezig.
  • Door het bolletje te bewegen kunt u in de pagina’s scrollen (bladeren) en door de pijlen onderaan het toetsenbord te gebruiken.
  • Het is vooralsnog niet mogelijk om informatie uit te printen.

 

 

WiFi

U kunt in het ziekenhuis ook gebruik maken van uw eigen laptop met een WiFi-internetverbinding. Het draadloze netwerk is te gebruiken op alle verpleegafdelingen, in de wachtruimtes van het Laboratorium, Radiologie, Oogheelkunde, Urologie en Neurologie, in het restaurant en in de vergaderzalen. Ook op de locatie Zorgpoort Leidsche Rijn is WiFi beschikbaar. Patiënten en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het draadloze netwerk Hofpoort Guest. Voordat de verbinding tot stand komt moet u eerst instemmen met de gebruiksvoorwaarden.

 

 

Veel plezier met het gebruik van internet binnen ons ziekenhuis!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.