Zoeken!

Voor de operatie

Preoperatief spreekuur

Voor de operatie is het belangrijk dat u naar het preoperatief spreekuur in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis komt. Er zijn inloopspreekuren en spreekuren op afspraak. Iedere patiënt die algeheel of regionaal verdoofd moet worden, moet volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Anesthesisten vóór de operatie gezien worden door de anesthesist. U ontvangt van de poliassistent een vragenlijst voor het preopratieve spreekuur.

 

Aanvullende onderzoeken

Soms geeft uw behandelend specialist aan dat er voor de operatie ook een bezoek aan bijvoorbeeld een cardioloog, een longarts of andere specialist gewenst is. Ook deze afspraak kan door de poliassistente of Bureau patientenlogistiek gepland worden. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis streeft ernaar om alle preoperatieve afspraken zoveel mogelijk te combineren, zodat u kunt volstaan met een enkel bezoek aan het ziekenhuis.

 

Nuchter

Voor alle operaties en bepaalde onderzoeken moet u nuchter zijn. U krijgt hierover informatie van de anesthesist en/of preopverpleegkundige. Zie hiervoor ook het nuchterbeleid.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.