Zoeken!

Planning van uw opnamedatum

Als door een specialist tot een opname besloten is, vult de specialist een digitaal opnameformulier in. Dit formulier is zichtbaar in de computer bij Bureau patiëntenlogistiek en bij de polikliniekassistente van de betreffende polikliniek.

 

Opname binnen 6 weken

Kan uw opname/operatie binnen zes weken plaatsvinden, dan wordt in overleg met u en rekening houdend met uw wensen de opnamedatum gepland door de assistente van de betreffende polikliniek. Moet u geopereerd worden, dan krijgt u na uw bezoek aan de anesthesist minimaal twee weken voor de opnamedatum nog definitief schriftelijk bericht. De anesthesist moet vooraf goedkeuring geven voor uw operatie.

 

Datum langer dan 6 weken

Duurt het langer dan zes weken voordat uw opname/operatie gepland kan worden, dan kan de poliassistente uw opname/operatie nog niet afspreken en wordt u te zijner tijd gebeld door Bureau patiëntenlogistiek. Bureau patiëntenlogistiek kan u ook informeren over de wachttijden.

 

Spoed gaat voor

Is uitstel van behandeling schadelijk voor uw gezondheid, dan krijgt u vanzelfsprekend voorrang.

 

Wachttijden operaties

Hier vindt u informatie over de wachttijden.

 

Patiëntenblad Hofpoort Info

Bij het maken van uw afspraak voor opname krijgt u het patiëntenblad Hofpoort Info mee of u krijgt dit bij het preoperatief spreekuur. Hierin vindt u interessante artikelen over het ziekenhuis en alle praktische opnameinformatie. Lees dit goed door ter voorbereiding op uw (dag)opname.

 

Afspraak maken

U kunt natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met Bureau patiëntenlogistiek. U vindt Bureau patientenlogistiek bij Balie O in de polikliniek. Dit kan ook telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur op T 0348 - 42 71 92.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.