Zoeken!

Als u (onverwacht) in het ziekenhuis moet worden opgenomen of een afspraak heeft met één van onze medisch specialisten, is het belangrijk dat onze zorgverleners uw medicatiegegevens snel kunnen inzien. Zo krijgen zij een goed beeld van uw medische situatie. Vanaf 1 januari 2015 moet u toestemming geven om uw gegevens te delen. De uitwisseling van uw medicatiegegevens loopt dan via het Landelijk Schakel Punt (LSP). Via dit beveiligde netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend, in spoedsituaties en tijdens uw opname en/of bezoek aan de medisch specialist. Uw dossier is vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt door uw directe behandelaars


De ziekenhuisapotheek is er voor patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen. Tijdens het preoperatieve spreekuur, voorafgaand aan de opname vindt er een gesprek plaats met de apothekersassistente. Hierin wordt uw medicijngebruik van thuis besproken.


Op 1 januari 2017 is de St. Antonius Apotheek in het Zuwe Hofpoort geopend. In verband met de verbouwing van de apotheek is deze tijdelijk gevestigd in de tegenovergelegen ruimte in de Zorgpassage. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden.