Zoeken!

Zorglocaties en poliklinieken in de regio

De buitenpoliklinieken zijn onderdeel van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

 

Gezondheidscentrum De Ronde Venen / Polikliniek Mijdrecht

Inwoners van de Ronde Venen die patiënt zijn in het  Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, kunnen terecht bij dit centrum aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht. Hier kunt u terecht voor Audiometrie, Bloedafname en Diëtetiek en de specialismen Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Geriatrie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kindergeneeskunde, Keel- Neus en Oorheelkunde (KNO), Neurologie, Reumatologie (MKW) en Urologie. Ook de diabetes-, MS- en Hartfalenverpleegkundigen houden hier spreekuur. Voor een afspraak belt u T 0297 27 23 71. Voor een afspraak bij de reumatoloog van de Maartenskliniek Woerden (MKW) belt u T 0348 42 78 00.

 

Zorgpoort Leidsche Rijn - Vleuten 

Zorgpoort Leidsche Rijn is op werkdagen geopend van 08.00 - 17.00 uur geopend en gevestigd in winkelcentrum Vleuterweide aan de Middenburcht 116 (2e etage) in Vleuten. Inwoners van Harmelen/Vleuten/De Meern/Utrecht die patiënt zijn in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, kunnen terecht bij dit centrum in Leidsche Rijn.

 

Na een verwijzing van de huisarts kunt u snel terecht bij de dermatoloog en internist. Voor bloedprikken kunt u met verwijzing binnenlopen zonder afspraak.