Zoeken!

Chauffeur Personenvervoer (vrijwilliger)

Vrijwilliger bij het St Antonius Ziekenhuis en het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Het werk van de vrijwilligers in onze ziekenhuizen is een zeer welkome en door patiënten gewaardeerde ondersteuning op het werk van onze professionals. Op 24 oktober 2016 zijn wij gestart met een proef met een busdienst: de Regiobus. We starten in het gebied ten zuidoosten van Woerden. Uit onderzoek onder patiënten van het Zuwe Hofpoort blijkt dat hier de meeste behoefte is aan busvervoer.

 

De functie

Als chauffeur draag je zorg voor het vervoeren van patiënten en begeleider(s), vanuit de regio Woerden. De Regiobus rijdt de volgende route: Woerden - Benschop - Montfoort - Oudewater - Driebruggen - Woerden. Hierbij kan ook rolstoelvervoer voorkomen.

 

Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij vrijwilligers die minimaal een dagdeel per week van 8.00 – 12.30 uur of van 12.30 -17.00 uur beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt volgens een ruim vooraf vastgesteld rooster. Uiteraard beschik je over een geldig rijbewijs B en kun je een verklaring omtrent gedrag overleggen (VOG) of ben je bereid deze aan te vragen (op kosten van het ziekenhuis). Je bent woonachtig binnen de driehoek Nieuwegein, Utrecht en Woerden.

 

Wij bieden 

Reiskosten vergoeding tot maximaal 20 km enkele reis en scholing/training.

 

Meer weten?     

Ben je enthousiast geworden voor deze vrijwilligersfunctie en wil je meer informatie, neem dan contact op met Jannie Verhage, coördinator vrijwilligerswerk Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Telefoon: 0348-427492, E-mail: vrijwilligerswerk@zuwehofpoort.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.