Zoeken!

De Hart&Vaatgroep heeft het Spataderkeurmerk opnieuw toegekend aan het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis voldoet aan al deze gestelde criteria.


De muziekcommissie van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis nodigt u uit voor het lunchconcert in de Grote Zaal op dinsdag 15 december a.s. van 12.30-13.00 uur. Voor u speelt Marleen de Bakker (harp): 

  • C. Ph. E. Bach (1714 - 1788) - Sonate in G Wq 139
  • C. Ph. E. Bach (1714 - 1788) - Adagio un poco – Allegro 
  • L. Spohr (1756 - 1843) - Fantaisie Op. 35
  • G. Faure (1845 - 1924) - Impromptu pour Harpe Op. 86

Op dinsdag 15 december a.s. van 19.30 – 21.15 uur organiseert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden samen met de Landelijke Vereniging voor Vitiligo Patiënten (LVVP) een voorlichtingsbijeenkomst over vitiligo. Bij deze chronische huidaandoening verliest de huid pigment. Tijdens de voorlichting komen verschillende medische en psychosociale aspecten van de ziekte aan bod.


De voorlichting is in de Grote zaal van het ziekenhuis en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De avond dient als voorbereiding op een (eventuele) bevalling in het ziekenhuis. Een gynaecoloog, kinderarts, verloskundige en verpleegkundige geven een presentatie. Daarnaast is er een rondleiding in de kraamsuites, op de afdeling Verloskunde en in Geboortecentrum Woerden. Ook is er een informatiemarkt en wordt informatie gegeven over borstvoeding.


In november 2015 zijn verschillende specialisten en medewerkers van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te beluisteren in het radioprogramma Woerden Centraal van RPLFM. Zij gaan in gesprek met presentatrice Anja de Vries over het thema ‘Ziek zijn, beter voelen’.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.