Zoeken!

Van 29 april tot en met 24 juni is er een expositie te bezichtigen in de centrale hal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de beelden van Anja Postmus en de schilderijen van Joke van der Toolen en Marlouke San Giorgi te bewonderen.

 


Sinds maart roept het AD Groene Hart haar lezers op om mooie herinneringen aan het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in te sturen. Er zijn al leuke verhalen in de krant verschenen. Lees de verhalen hier:

 

 


De nieuwe editie van ons patiëntenmagazine Hofpoort Info is uit. In dit nummer lees je onder andere over de volgende onderwerpen: fitter na darmoperatie met de robot, weer mobiel met 3D-geprint kniebot, mensen in het ziekenhuis vertellen hun verhaal, ontwikkelingen in het ziekenhuis en geplande voorlichtingsbijeenkomsten.


Buiten de reguliere landelijke feestdagen, zijn op vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei 2017 enkele poliklinieken in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis gesloten. Voor spoedgevallen is de Spoedeisende Hulp 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

 


Op woensdag 10 mei is er in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden van 19.30 tot 21.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over AD(H)D-medicatie bij kinderen. Kinderartsen Joost de Bie en Wim Verwijs van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en St. Antonius Ziekenhuis geven onder andere uitleg over het effect van de AD(H)D-medicatie op kinderen. Aansluitend is er ruim gelegenheid om vragen te stellen. De avond is bedoeld voor ouders van kinderen met AD(H)D en andere (professioneel) geïnteresseerden.

 


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.