Zoeken!

Op zaterdag 23 september 2017 organiseert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis samen met Alzheimer Nederland en Alzheimer Cafe Woerden een voorlichtingsbijeenkomst in de Grote Zaal van het ziekenhuis. Deze bijeenkomst wordt gehouden ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag en is bestemd voor patiënten (licht dementerend), familieleden en andere betrokkenen/zorgverleners. Het thema is 'Wie je was, wie je bent. Op weg naar een dementievriendelijke samenleving'.

 

 


Op dinsdag 15 augustus bezochten de Jeugdkoningin en hofdames van de Woerdense Vakantieweek het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

 

 


Tijdens de Wereld Borstvoedingsweek besteden wij aandacht aan het thema “Samen sterk voor borstvoeding”.


Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na de kankerbehandeling organiseren we op donderdag 24 augustus en 21 september 2017 een informatiebijeenkomst.

 


Deze week verschenen in de huis-aan-huisbladen in de regio’s Utrecht en Woerden weer de dubbele informatiepagina van het St. Antonius Ziekenhuis en Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Met deze pagina’s informeren we patiënten en inwoners van beide regio’s over onder andere nieuwe behandelingen, onderzoeken en informatiebijeenkomsten.