Zoeken!

Van 24 juni tot en met 9 september is er een expositie te bezichtigen in de Centrale Hal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de kunstwerken van Klaas van der Voorst, Fred Slagter en Marion van der Veen te bewonderen.

 

 

 


In de media werd op dinsdag 13 mei gesuggereerd dat de Maartenskliniek Woerden B.V. overgenomen zou worden door het St. Antonius Ziekenhuis. Dit is feitelijk onjuist. Er heeft inmiddels dan ook een rectificatie plaatsgevonden.


Met ingang van 1 januari 2018 sluiten de Huisartsenpost in Woerden en de Spoedeisende Hulp in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Vanaf dan kunnen inwoners van de regio Woerden in de avond, nacht en weekend voor spoedeisende huisartsenzorg terecht bij de Huisartsenpost Leidsche Rijn (gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht). Voor spoedeisende ziekenhuiszorg kunnen de inwoners terecht bij de Spoedeisende Hulp van het St. Antonius in Utrecht of Nieuwegein. Het ambulancevervoer blijft ongewijzigd. De RAVU (Regionaal Ambulancevervoer Utrecht) zorgt bij acute situaties binnen 15 minuten voor een ambulance ter plekke en brengt inwoners naar de dichtstbijzijnde Spoedeisende Hulp.

 


In het kader van voorlichting over het voorkomen van huidkanker staat er van 19 t/m 24 mei 2017 een infostand in de Centrale Hal van ons ziekenhuis. Hier vindt u onder andere informatiemateriaal over veilig zonnen. Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met een kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat ophalen bij de Informatiebalie of hier downloaden. Lever de kleurplaat voor 30 juni 2017 in.

 


Vanaf 1 juni is onze Spoedeisende Hulp open van 7.30 tot 23.30 uur. Voor spoedzorg in de nacht (van 23.30 tot 7.30 uur) wordt u vanaf 1 juni geholpen op de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of Nieuwegein. Dit doen we, omdat we gemiddeld slechts twee patiënten per nacht op de Spoedeisende Hulp in Woerden behandelen. Hier is echter een volledige Spoedeisende Hulp-bezetting voor nodig. Door personeelstekort in de zorg is die bezetting in de nacht niet meer te organiseren en richten we vanaf 1 juni de spoedzorg anders in. De Huisartsenpost in Woerden hanteert al langer deze openingstijden, deze gelden vanaf 1 juni ook voor de Spoedeisende Hulp.

 


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.