Zoeken!

Kosten van een medische behandeling

Informeer vóór uw behandeling

Als u in het ziekenhuis behandeld wordt, dan zijn hier kosten aan verbonden. De meeste behandelingen en onderzoeken vallen onder uw basispakket en worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij de ingrepen en behandelingen die niet onder het basispakket vallen heeft u een eigen bijdrage. Wij adviseren u om vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingen.

 

Gaat u binnenkort naar het ziekenhuis? Kijk dan eerst op de website van uw zorgverzekeraar of deze een contract met ons heeft afgesloten. Kijk ook in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

Neem bij twijfel altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie: Prijzen zorgproducten

 

 

Afspraken over ziekenhuiszorg basispakket en budgetpolissen

Ziekenhuizen onderhandelen ieder jaar met zorgverzekeraars over prijs, het volume en de kwaliteit van zorg. Door goede afspraken met de zorgverzekeraars te maken, probeert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te voorkomen dat u zelf de rekening van het ziekenhuis ontvangt.

 

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over het leveren van ziekenhuiszorg in 2017. Het betreft afspraken over minimaal de zorg uit het basispakket* en tevens afspraken over budgetpolissen. Bijzonder om te vermelden is dat ook in 2017 alle verzekerden met een budgetpolis bij ons terecht kunnen voor volledig vergoede zorg **.

 

* Dit geldt niet voor de zorg uit het aanvullende pakket. Hiervoor sluit u desgewenst zelf een aanvullende verzekering af bij uw zorgverzekeraar.

** Mits basispakket en inachtneming van wettelijk eigen risico- en bijdrage.

 

 

Overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars en polissen

Bekijk hier het overzicht van verzekeraars waarmee we een contract hebben gesloten voor 2017 en de diverse verzekeringen die zijn aanbieden. Wij adviseren u bij de keuze van uw zorgverzekering en voorafgaand aan uw bezoek aan het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis uw verzekeringsvoorwaarden te raadplegen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

  

Afspraken over geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

De onderhandelingen met zorgverzekeraars over de geestelijke gezondheidszorg die wij aanbieden vanuit onze psychiatrische afdeling (PAAZ) bevinden zich in de afrondende fase. In verband met een landelijke discussie als gevolg van systeemwijzigingen in het najaar van 2016 hebben de onderhandelingen vertraging opgelopen.

 

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp dan kunt u deze stellen aan onze afdeling Zorgadministratie T 0348 42 79 73 of per mail zorgadministratie@zuwehofpoort.nl

 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.