Zoeken!

Woensdag 10 mei is er van 19.30 tot 21.00 uur een voorlichtingsavond in de Grote Zaal over AD(H)D-medicatie bij kinderen. Kinderartsen Joost de Bie en Wim Verwijs van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en St. Antonius Ziekenhuis geven onder andere uitleg over het effect van de AD(H)D-medicatie op kinderen.

 


Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na de kankerbehandeling organiseren wij op 4 mei en 18 mei 2017 van 11.00 tot 12.30 uur twee informatiebijeenkomsten in het St. Antonius, locatie Utrecht.

 


Buiten de reguliere landelijke feestdagen, zijn op vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei 2017 enkele poliklinieken in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis gesloten. Voor spoedgevallen is de Spoedeisende Hulp 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

 


De nieuwe editie van ons patiëntenmagazine Hofpoort Info is uit. In dit nummer onder andere de volgende onderwerpen: fitter na darmoperatie met de robot, weer mobiel met 3D-geprint kniebot, ontwikkelingen in het ziekenhuis en geplande voorlichtingsbijeenkomsten.


Celina Quartet (strijkkwartet) verzorgt van 12.30 tot 13.00 uur een lunchconcert in de Grote Zaal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. De toegang is gratis.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.