Zoeken!

In het kader van de Nationale Huidkankerdag organiseren wij een kleurwedstrijd voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Je kunt de kleurplaat ophalen bij de Informatiebalie of downloaden via onze website. Lever de kleurplaat voor 30 juni 2017 in.


Donderdag 25 mei (Hemelvaart) draait het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis een zondagsdienst. Dit betekent dat de poliklinieken en ondersteunende afdelingen in Woerden, Leidsche Rijn en Mijdrecht gesloten zijn. Patiënten kunnen geen bloed laten prikken en geen röntgenfoto's laten maken. Uiteraard kunnen patiënten voor spoedgevallen wel terecht in het ziekenhuis. Buiten de reguliere landelijke feestdagen zijn op vrijdag 26 mei enkele poliklinieken in het Zuwe Hofpoort gesloten.

 


Vanaf 1 juni is onze Spoedeisende Hulp open van 7.30 tot 23.30 uur. Voor spoedzorg in de nacht (van 23.30 tot 7.30 uur) wordt u vanaf 1 juni geholpen op de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of Nieuwegein.

 


Met ingang van 1 januari 2018 sluiten de Huisartsenpost (HAP) in Woerden en de Spoedeisende Hulp (SEH) in het Zuwe Hofpoort. Vanaf dan kunnen inwoners van de regio Woerden in de avond, nacht en weekend voor spoedeisende huisartsenzorg terecht bij de HAP Leidsche Rijn (gevestigd in het St. Antonius Utrecht). Voor spoedeisende ziekenhuiszorg kunnen zij terecht bij de SEH van het St. Antonius in Utrecht of Nieuwegein. Het ambulancevervoer blijft ongewijzigd. Regionaal Ambulancevervoer Utrecht zorgt bij acute situaties binnen 15 minuten voor een ambulance ter plekke en brengt inwoners naar de dichtstbijzijnde SEH.

 


In de media werd op dinsdag 13 mei gesuggereerd dat de Maartenskliniek Woerden B.V. overgenomen zou worden door het St. Antonius Ziekenhuis. Dit is feitelijk onjuist. Er heeft inmiddels dan ook een rectificatie plaatsgevonden.