Zoeken!

Wie zijn wij?

Het Expertisecentrum voor cognitieve- en bewegingsstoornissen is onderdeel van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. U kunt bij de volgende specialisten en zorgverleners terecht:


Dhr. dr. C. Gerlach (neuroloog)

Dhr. R. Haverkamp (neuroloog)

Mevr. dr. J.M.L. Henselmans (neuroloog)

Mevr. dr. A. Schuitemaker (neuroloog)

 

Mevr. M.J. van Hengel (klinisch geriater)

Mevr. dr. A.M.A. Brands (neuropsycholoog)

Mevr. A. Maat (psychiater)

 

Mevr. S. de Jong (gespecialiseerd verpleegkundige)

Mevr. J. van Schaik (gespecialiseerd verpleegkundige geestelijke gezondheidszorg)

 

Wat zijn wij?

Het expertisecentrum cognitieve- en bewegingsstoornissen is een van de weinige klinieken die zich op dit het snijvlak van cognitieve- en bewegingsstoornissen heeft gespecialiseerd en de verschillende aandoeningen in één multidisciplinair centrum onderzoekt en behandelt.

U kunt bijvoorbeeld denken aan geheugenklachten, afnemend geheugen in combinatie met gedragsstoornissen, epilepsie, Multiple Sclerose, ziekte van Parkinson, herseninfarct.

 

Waarom het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis?

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden biedt patiënten een professionele omgeving met moderne faciliteiten. Voor de cognitieve- en bewegingsstoornissen is er het expertisecentrum in  Woerden. In het expertisecentrum kan, dankzij de ervaring van de professionals, meer multidisciplinaire zorg worden geboden. Het betreft hier ervaring in het stellen van de diagnose en het uitvoeren van de behandeltrajecten. 

 

Daarnaast is er in het Hofpoort van oudsher veel ervaring opgedaan op dit gebied en wordt er veel samengewerkt met andere ziekenhuizen, academische centra en GGZ instellingen. Het centrum is centraal gelegen en goed bereikbaar, ook voor mensen die niet in de buurt wonen.

Het centrum heeft als doel de zorg voor mensen met cognitieve- en bewegingsstoornissen te verbeteren.


Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Bel T 0348 42 78 90.