Zoeken!

Zuwe Culinair

Zuwe Culinair: catering met smaak

Zuwe Culinair verzorgt dagelijks zo'n 200 warme maaltijden en broodmaaltijden bestemd voor de patiënten, bezoekers en medewerkers van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

In de keuken van het Hofpoort Ziekenhuis worden de warme maaltijden vers door eigen koks bereid en consumptie gereed naar de patiënten gebracht.

Kok

 

Brood Buffet Wagen

In het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden kunnen patiënten ‘à la minute’ hun broodmaaltijd samenstellen. De patiënten kunnen zelf uit het aanbod kiezen en hoeven niet langer vooraf op te geven wat ze bij de broodmaaltijd willen eten.

 

De voedingsassistent komt iedere ochtend en middag bij de patiënt langs met de broodbuffetwagen. De patiënt kan dan direct een keuze maken uit het brede assortiment dat bestaat uit brood, beleg, tussendoortjes en dranken. De voedingsassistente is op de hoogte van eventuele diëten en allergieën van de patiënt en begeleidt de patiënt met het maken van de juiste keuze. Patiënten die de hele ochtend nuchter moeten blijven voor bijvoorbeeld een behandeling, kunnen bij terugkomst op de afdeling een keuze maken uit het assortiment. Als een patiënt even geen trek heeft kan op een ander tijdstip iets worden aangeboden vanaf de broodbuffetwagen. Elke verpleegafdeling in het ziekenhuis heeft een eigen broodbuffetwagen.

 

Warme maaltijd

Patiënten kunnen tot aan het begin van de middag kiezen welke warme maaltijd zij ’s avonds eten en hoeven dit niet een dag van te voren op te geven. ’s Morgens komt de voedingsassistente bij de patiënt langs met het menu voor het avondeten. De patiënt kan dan direct een keuze maken. De voedingsassistente is op de hoogte van eventuele diëten en allergieën van de patiënt en begeleidt de patiënt bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard blijft het mogelijk om met partner of het bezoek in het restaurant te eten waarbij het ziekenhuis een voucher (tegoedbon) aan de patiënt verstrekt

 

Ook externe zorginstellingen kunnen gebruik maken van de diensten van Zuwe Culinair. Op dit moment is de centrale keuken in Woerden in staat om circa 800 warme maaltijden per dag te maken. Maar uitbreiding is altijd mogelijk.

 

Met het brede en gevarieerde aanbod van Zuwe Culinair komen wij u als cliënt tegemoet. Er wordt gekookt volgens vier cycli. Een cyclus duurt 5 weken waarbij iedereen steeds keuze heeft uit drie soorten vlees, drie verschillende groenten, drie soorten zetmeelhoudende gerechten zoals aardappelen of pasta en drie desserts.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.