Zoeken!

Parkeren

 

Betaald parkeren

Parkeren kan bij het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis voor de deur. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft een systeem van betaald parkeren.

 

Bij het oprijden van het terrein trekt u een kaartje, waarna de slagboom opent en u het terrein op kunt rijden. Wanneer u weer vertrekt kunt u betalen bij een van de betaalautomaten in de centrale hal bij de hoofdingang en bij de achteringang van het ziekenhuis. Na de betaling heeft u 15 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

 

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Op het parkeerterrein op het voor- en achterterrein (tegenover het Stadhuis) zijn enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren als u beschikt over een speciale mindervalidenkaart.

 

Halen en brengen

Bent u slecht ter been of een rolstoelgebruiker, dan kunt u voor de ingang in- en uitstappen. Binnen 20 minuten kan de bestuurder het terrein kosteloos verlaten met de parkeerkaart. U kunt zonodig gratis gebruikmaken van onze rolstoelen en rollators.

 

Algemene parkeervoorwaarden

Het gebruik van de parkeervoorziening en fietsenstalling is geheel voor eigen risico. Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke vorm dan ook. Voor uw en onze veiligheid houden wij toezicht door middel van camera’s.

 

Voor meer informatie kunt u hier onze folder Parkeren downloaden.

parkerentestimonial
Parkeertarieven

Het tarief voor het betaald parkeren is € 2,00 voor het eerste uur. Daarna bedraagt het tarief € 0,50 per 30 minuten. Het maximumtarief per dag is

€ 6,00.

 

Als u het terrein binnen 20 minuten verlaat hoeft u niet eerst naar de betaalautomaat, u kunt kosteloos weer uitrijden.

lees meer lees meer